Onze boerderijwinkel

Wij laten u graag kennis maken met onze producten. Bij het bedrijf hebben we daarom in 2010 een nieuwe boerderijwinkel gebouwd. De ruime winkel onder de rietenkap van de oorspronkelijke boerderij geeft een gezellige plattelands sfeer.

U kunt er voor terecht voor een lekker stukje boerenkaas. Goudse, met kruiden en natuurlijk ons eigen Tynjetaler. Ook boerenkazen van collega’s vinden een plekje in ons assortiment. Zo verkopen wij de roodschimmelkaas Doruvael en boerenkaas 20­­+.

Boerenzuivel bieden wij in alle soorten aan. Roeryoghurt, standyoghurt, yoghurt met vruchten, vanille vla, karnemelk, boter en meer. Het ouderwetse hangop is nieuw in het assortiment. Dit toetje wat gemaakt wordt van karnemelk is bijna nergens te krijgen. Zeker het proberen waard!

Balie boerderijwinkel Tijnje    Boerderijwinkel De Gelder

Naast boerenkaas en zuivel verkopen wij ook andere boerderijproducten. Denk aan vlees, ijs, scharreleieren, afhankelijk van het seizoen groente en fruit en nog veel meer. Al deze producten worden rechtstreeks van de producent geleverd. Hierdoor durven wij met zekerheid te zeggen dat het een eerlijk product is.

U kunt ons boerderijwinkel bezoeken op de volgende tijden:

Maandag                 13.00 – 17.00 uur
Dinsdag t/m Vrijdag   9.00 – 12.30  en  13.30 – 17.00 uur
Zaterdag                   9.00 – 16.00 uur

 

 

© 2012 - 2019 Kaasboerderij "de Gelder" | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel